TRANSPORT SI RETUR

Divers Seo Market SRL vă pune la dispoziție următoarele metode de livrare:

  • Gargus
  • Sameday – livrare in Locker

15 LEI COST LIVRARE PENTRU PACHETUL DE 4 PASTILE

LIVRARE GRATUITA LA PACHETELE DE 6,8,9,10,17,24,36 CPS
LIVRARE GRATUITA LA PACHETELE DE 6,8,9,10,17,24,36 CAPSULE

Timpul de livrare pentru produsele comandate de pe www.powerv8.ro este de 24/48 ore.

URMATOARELE CONDITII DE RETUR SUNT VALABILE:

Suntem dedicați în a oferi clienților noștri o experiență de cumpărături plăcută și satisfăcătoare. În cazul în care sunteți nemulțumit de produsul achiziționat, vă oferim posibilitatea de a returna produsul în termen de 15 zile de la primirea comenzii.

Pentru a beneficia de returnare, vă rugăm să respectați următoarele reguli și proceduri:

  1. Notificare prealabilă: Vă rugăm să ne contactați prin telefon sau prin e-mail înainte de a returna produsul, astfel încât să vă putem oferi instrucțiuni specifice privind returnarea.
  2. Produse eligibile: Returnarea se aplică doar produselor neutilizate, în starea lor originală, cu toate etichetele și ambalajele intacte. Produsele sa fie cu eticheta originala,fara urme de utilizare, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, fara ambalaj deteriorar sau zgarieturi, sa fie sigilate.Produsele deteriorate sau folosite nu vor fi acceptate pentru returnare.
  3. Termenul de 15 zile: Returnarea produsului trebuie să fie efectuată în termen de 15 zile de la primirea comenzii. Vă rugăm să vă asigurați că produsul este expediat în timp util, astfel încât să ajungă la noi în termenul specificat.
  4. Costurile de returnare: Costurile de transport pentru returnarea produsului sunt suportate de către client, cu excepția cazurilor în care produsul livrat este defect sau a survenit o eroare din partea noastră. Vă rugăm să rețineți că suma rambursată în urma returului se referă doar la suma produsului, fără taxele de transport plătite inițial.
  5. Procesul de returnare: Pentru a iniția procesul de returnare, vă vom solicita informații precum numărul comenzii, numele și motivul returnării. Vă rugăm să completați formularul de returnare pe care îl veți primi și să îl atașați în coletul returnat.
  6. Rambursarea sau schimbul: După ce produsul returnat a fost recepționat și verificat conform politicilor noastre, vom proceda la rambursarea contravalorii produsului sau la schimbul acestuia, în funcție de preferințele dumneavoastră. Vă rugăm să rețineți că suma rambursată va fi echivalentă cu prețul produsului, excluzând taxele de transport inițiale.
    Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-14 de zile de la acceptarea returului.

Vă rugăm să rețineți că ne rezervăm dreptul de a refuza returnarea unui produs care nu respectă condițiile menționate mai sus sau care a fost returnat în afara termenului specificat.

Politica noastră de returnare are scopul de a vă oferi siguranță și satisfacție în procesul de cumpărare. Pentru mai multe informații sau pentru a iniția o returnare, vă rugăm să ne contactați și vom fi bucuroși să vă ajutăm.