Sexul poate avea numeroase beneficii pentru organism, iar lipsa lui ne poate schimba total trăirile sau ne poate împrieteni cu depresia, cel puțin asta spun specialiștii.

Cam toți bărbații se gândesc cum să își satisfacă femeia perfect, cum și-ar dori aceasta în modul cât mai ideal. Negăsind o cale, noi bărbații, am început să căutam răspunsuri, majoritatea prin întrebări, forumuri și chiar luându-ne după unele articole. Încet, încet am reușit să aflăm răspunsuri, așa că o să dezvăluim câteva secretetrucuri și bârfe din pat.

SFATURI

1. Preludiul are partea lui într-o relație, o parte de care unii bărbați sau chiar și unele femei au uitat complet.

2. Din auzite și povestite, atitudinea din timpul sexului are un rol important, unele dintre femei îți doresc să fie tratate mai aspru, „să le vorbești murdar”, pe când altele își doresc să fie tratate mai tandru. mai pasional.

Un lucru este cert, astfel de discuții trebuiesc purtate între parteneri.

3. Să nu uităm niciodată de copilărie. Acesta este un aspect foarte plăcut al vieții pe care îl putem aplica și în pat. Aici nu e vorba de „hai să ne jucăm de-a mama și tata” sau lucruri copilărești, pur și simplu puteți apela la fantezii. „Polițista cea rea”, „școlărița cea sexy”, „profesoara cea dură”) sau orice lucruri vă trec prin cap (cătușe, ciocolată, frișcă, uleiuri aromatice etc.). Puteți apela la un SEX SHOP cu încredere, de la lenjerie până la alte obiecte și accesorii. Ar mai trebui subliniat că nu toate zilele ar trebui să se petreacă așa, trebuie să existe și o „spontaneitate” în arta sexului pervers. Dar atenție, nu calculați lucrurile cu o zi înainte că nu iese mereu cum v-ați propus. De asemenea, nu uitați și de momentele romantice (lumânări, cada cu spumă, duș împreună, petale de trandafiri, etc.)!

SEXUL ȘI PROBLEMELE CUPLULUI

Acestă problemă cu adusul problemelor și grijilor în pat cu partenerul de viața dăunează atât psihic cât și fizic. Psihic pentru că aveți un stres mereu, pentru ca știți de problemă, ca e acolo, există și nu are momentan o rezolvare. Fizic deoarece în cele mai multe dintre cauze nu mai aveți chef nici măcar de un act sexual. Toate acestea afectează atât relația cât și în viitor incapabilitatea de a avea o erecție „completă”. (Cred că fiecare cuplu își aduce aminte de replica „Înainte parcă era mai mult” sau „Nu din nou…”). Dar să nu uităm că uneori nu mai depinde de noi, depinde de griji sau alte probleme pe care le avem. Uneori această problemă vine natural, odată cu vârsta. De aceea există mai multe remedii pentru impotențăprecum suplimente naturale sau anumite alimente.

Mai sus am scris despre a va folosi imaginația, însă, trebuie să subliniez, sexul nu se poate consuma doar în pat. Luați în calcul toate locurile din casă (duș, biroul din dormitor, masa din bucătărie) cât și în afara ei. Trebuie menționat că există multe cupluri în care se aud replici ca „Nu facem 69, nu sunt genul ala de femeie!”, „Nu îmi place poziția aia ca ai făcut-o cu fosta” sau multe replici. Nu trebuie să uitați că în viata trebuie să faceți multe compromisuri, care vă pot afecta sau nu relația. Important este să trăiești clipa!

PROBLEMELE DE CUPLU AFECTEAZĂ ACTUL SEXUAL

De foarte multe ori există acea doză de nervi în orice relație, fiind mai mare sau mai mică la unele cupluri. Odată cu ea, se afișează și acel „respect” față de partenerul de viață. Într-o relație în care ești mai acid, mai violent, viața ta amoroasă va avea mult de suferit. Autoritatea și dorința de a domina și monopoliza viața celuilalt afectează întreaga relație!

Sexul este făcut să se consume. Atât timp cât există atracție va fi perfect pentru ambele părți. Ce puteți face astăzi nu lăsați pe mâine, trăiți-vă viața la maxim, ca și cum ar fi ultima zi!