Reguli esențiale pentru erecții puternice

Erecții puternice, partide mai lungi și intense, fiecare bărbat s-a gândit cel puțin o dată cum și-ar putea îmbunătății performanța sexuală.

Specialiştii americani au întocmit o serie de recomandări privind stilul de viaţă astfel încât erecţia normală şi viaţa sexuală să nu aibă de suferit. Iată câteva dintre acestea:

Mike Hart

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

John Smith

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Angela Hart

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

1. EVITĂ GRĂSIMILE PERICULOASE

Vizitele dese pe la fast-food sunt modalitatea perfectă de a-ţi compromite viaţa sexuală. Produsele delicioase abundă în grăsimi periculoase care în timp se pot depune pe vasele de sânge. Iar o circulaţie sanguină deficitară este duşmanul erecţiei. În schimb, consumă fructe de pădure, resurse inepuizabile de antioxidanţi ultra-puternici care asigură un flux sangvin eficient.

2. RENUNŢĂ LA FUMAT DACĂ VREI NOPŢI PASIONALE

Fumătorii ar trebui să ia aminte de ce urmează să citească, dacă ţin la viaţa lor sexuală. Fumul de ţigară nu numai că este vinovat de afecţiunile cardiace, accidente vasculare cerebrale, infarct, cancer de plămâni sau de vezică, ci şi de impotenţă sau probleme de erecție.

3. NU TE MAI STRESA

Efectele fizice ale stresului se văd cel mai bine în nivelurile crescute de epinefrină, un tip de adrenalină care ajunge direct în circuitul sangvin şi cauzează încetinirea fluxului sangvin şi blocarea acestuia prin diverse substanţe chimice, ducând astfel la un circuit deficitar şi probleme de natură sexuală.

4. MARE GRIJĂ SĂ NU DEPĂŞEŞTI GREUTATEA OPTIMĂ

Cântăreşte-te periodic, iar dacă observi că ai luat proporţii, dă jos câteva kilograme, pentru că acestea îţi pot afecta erecţia. Aceasta din cauza excesului de estrogen care însoţeşte obezitatea, în detrimentul testosteronului, un combustibil important pentru erecție.

5. SFORĂITUL ŞI SEXUL

O problemă respiratorie cum este sforăitul poate da de gol şi alte situaţii grave, cum ar fi insuficienţa cardiacă şi lipsa de oxigen în ţesuturi. Cu atât mai mult în ţesutul penisului, care este atât de sensibil. Aşa că nu ezita să mergi la medic dacă partenera se plânge de calitatea somnului.

6. NU OCOLI CIOCOLATA NEAGRĂ

Ciocolata cu conţinut cât mai crescut de cacao este bogată în antioxidanţi care favorizează producţia de substanţe chimice care dilată vasele de sânge, fenomen benefic pentru erecţie.

7. FĂ SPORT

Activitatea fizică este o modalitate eficientă de a-ţi creşte masa musculară, de a îmbunătăţi circulaţia sangvină, fenomene cu influenţe benefice asupra activităţii sexuale din dormitor.

8. ÎNTĂREŞTE-ŢI MUŞCHII PELVISULUI!

Exerciţiile Kegel sunt cele care te vor ajuta, fiind folosite cu succes şi pentru ameliorarea incontinenţei urinare. Se vor încorda şi relaxa muşchii pelvieni, fie stând întins, fie la birou sau, de ce nu, chiar şi în mers. Fă câteva repetări pe zi şi menţine contracţia pentru cel puţin 10 secunde și bucură-te de erecții puternice!

9. ATENŢIE LA TERAPIILE MEDICAMENTOASE LA CARE APELEZI

Fă o listă cu toate medicamentele pe care le iei mai des sau mai rar și mergi cu ea la medicul specialist. Acesta poate descoperi că unele dintre ele pot fi exact cauza disfuncţiei sexuale de care suferi.

Încearcă suplimente naturale din plante precum Power V8, fără contraindicații și efecte adverse.