ORGASMUL LA BĂRBAȚI

Orgasmul este fenomenul care încheie un raport sexual. În el, partenerii în dialogul dragostei ating punctul culminant al voluptății. Ca manifestări, la bărbați și la femei, orgasmul este diferit. Pentru un bărbat ajuns în faza orgasmului, se realizează o satisfacție fizică și mentală de excepție, și apare ejacularea. Dacă el este capabil să realizeze o dilatare a conștiinței și o relaxare a trupului, atunci a atins orgasmul. Acesta va simți o adevărată bucurie de a trăi, mulțumirea și satisfacția pe care le-a cunoscut în timpul actului sexual provocând o armonizare a întregului corp. Bărbatul va simți astfel un extaz de neimaginat, complex și de durată.

Mike Hart

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

John Smith

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Angela Hart

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

ORGASMUL LA FEMEI

La femei, orgasmul reprezintă tot o culme a excitării, care se termină printr-o eliberare a unei tensiuni manifestată divers: contracții și dilatări ale mușchilor vaginali, lubrifiere excesivă, o senzație de căldură în partea inferioară a abdomenului.

Femeile senzuale se pot manifesta în clipele de extaz prin gemete, strigăte și îndemnuri pentru parteneri să-și continue mișcările.

Atunci când bărbații sunt experimentați pot să-și întârzie ejacularea, astfel femeile pot atinge un al doilea sau al treilea orgasm.

Într-un raport sexual armonios, bărbatul trebuie să cunoască foarte bine partenera și să o pregătească cu cea mai mare precizie, excitând-o în locurile de maximă sensibilitate. Din această cauză, actul sexual trebuie să satisfacă cerințele centrilor senzitivi ai femeii și să o ducă la orgasm.

ORGASMUL MULTIPLU ȘI SIMULTAN

Bărbații și femeile pot avea o serie de orgasme imediat unul după celălalt, dar cu siguranță acest lucru nu se întâmplă de fiecare dată:

  • Unele femei pot avea mai multe orgasme într-o perioadă scurtă de timp.
  • Bărbații au nevoie de mai mult timp între 2 orgasme.Poate dura câteva minute sau câteva ore până să poată atinge următorul orgasm.
  • Dacă bărbatul are o serie de orgasme într-o perioadă scurtă de timp, nu va ejacula întotdeauna.

Partenerii pot avea orgasm în același timp (simultan). Cu toate acestea, acest tip de orgasm nu apare des, deoarece orgasmul este dificil de controlat. Este dificil să așteptați până la momentul potrivit. Nu vă concentrați pe obținerea orgasmului simultan, pentru că veți rata toată plăcerea actului sexual.

Mike Hart

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

John Smith

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Angela Hart

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

ZONELE SENSIBILE ALE FEMEII

În funcție de femeie, cele mai sensibile zone erogene pot ficlitorisul, buzele mari și mici, peretele anterior al vaginului și al colului uterin. Trebuie cunoscut că un act sexual armonios realizat, este acela când ambii parteneri ajung la orgasm. Astfel de încheiere a unui raport sexual, reprezintă nu numai o mare plăcere, ci și obținerea unei satisfacții fizice și mentale.

Pornind de la cunoașterea femeii, bărbatul în actul sexual va trebui să o satisfacă în funcție de excitabilitatea ei, care poate fi:

  • De tip clitoridian
  • De tip vaginal
  • De tip uterin

  • De tip difuz

CUM ÎȚI DAI SEAMA CĂ AI ORGASM?

Sentimentul de orgasm este inconfundabil, și, odată atins, vei știi cu siguranță ce se întâmplă. Nu te raporta la orgasmele pe care le vezi în filme, multe dintre ele fiind “mimate” sau exagerate de dragul audienței. Nu toate orgasmele sunt la fel. Pentru unele persoane, un orgasm poate fi ca o furtună care ii răscolește trupul, pentru altele poate fi ceva mult mai subtil. Acest lucru nu este rău!

CUM ADUCI O FEMEIE LA ORGASM?

Există foarte multe metode de a produce orgasmul, toate fiind diferite de la o persoană la alta. Preludiul este foarte important pentru orgasmul feminin, asa ca totul trebuie sa înceapă cu mângâieri și sărutări tandre. Apoi, în funcție de cel mai sensibil punct sau puncte erogene, stimularea poate începe treptat sau “agresiv” în funcție de preferințe. Dacă punctul ei cel mai sensibil este clitorisul, poți începe cu stimularea orală și poți termina prin stimularea cu degetele. Poți folosi, de asemenea, o jucărie sexuală sau un vibrator.

CUM ADUCI UN BĂRBAT LA ORGASM?

Orgasmul masculin nu este nici pe departe atât de complex ca cel feminin și se poate atinge mult mai ușor. De obicei este de ajuns să stimulezi penisul partenerului, oral, manual sau vaginal. Există și bărbați la care excitarea este mai intensă la stimularea altor puncte precum perineul, testiculele sau prostata. Dacă acest tip de stimulare nu este pe placul lui, poți oricând folosi un vibrator baghetă pe care sa îl plimbi sus/jos pe penisul său.

CUM SĂ AI ORGASM DE UNA SINGURĂ/DE UNUL SINGUR?

Există două categorii de persoane: cei care se masturbează și cei care nu recunosc acest lucru. Nu trebuie să îți fie rușine să îți explorezi propriul trup și să îți oferi plăceri. În fond, cine să știe mai bine să îți ofere plăcere decât tine?

Ca să ajungi la orgasm intens prin masturbare, trebuie mai întâi să afli stimularea cărui punct îți oferă cea mai mare satisfacție. Următorul pas este să îți creezi o atmosferă relaxantă, de preferat sa fii singur și să nu fii presat de timp. Mâinile sunt cele care te ajută în călătoria spre culmile plăcerii. Poți folosi lubrifianți ca totul să se desfășoare lin și pentru sporirea senzațiilor, dar și jucării sexuale. Nu îți fie frică să îți pui în aplicare fanteziile și de una/unul singur.

Există oameni pentru care masturbarea în locuri publice precum toaletele, cabinele de probe sau parcurile, le oferă plăceri nebănuite.

Mike Hart

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

John Smith

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Angela Hart

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.