Dragostea dintre femeie si barbat

Dragostea este oarba”, o demonsteaza zilnic experienta de viata a oamenilor.Se pare ca dragostea intuneca mintile tuturor si celor cu judecata si celor lipsiti de ea.Fiecare om simte nevoia de a iubi, de a-si gasi partenerul de viata cu care sa-si imparta bucuriile si necazurile cotidiene.

Dragostea inseamna un sentiment puternic, o aprindere a unei pasiuni care este legata nu numai de spiritul ei, ci si de o atractie fizica de nestavilit.Fiinta iubita este unica, prezenta ei ”iti taie respiratia” , emotia te copleseste, trezeste o fericire de nemaiintalnit.Cel iubit este ”cel mai frumos, cel mai destept, cel mai bun, cel mai cinstit”, este omul care a fost cautat si acum a fost gasit.

Cei doi parteneri ai ”marii iubiri” se gasesc pe picior de egalitate, sunt prieteni de nedespartit, se simt fericiti impreuna si-si doresc cat mai curand sa devina amanti.Cel mai adesea ei se casatoresc si totul merge bine, cel putin la inceput. ”Luna de miere” este perioada cand cei doi fac dragoste in nestire si isi doresc sa fie singuri, numai ei si dragostea lor.

Mike Hart

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

John Smith

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Angela Hart

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

ROLUL FEMEII IN EJACULAREA PRECOCE

Aceasta daruire reciproca face din actul sexual cimentul care ii leaga si care daca cele doua personaje mai au si cate ceva sa-si spuna, ii poate tine legati pana la moarte.In viata unui cuplu in care sentimentele sunt profunde, iar relatia este intemeiata si pe preocupari si aspiratii comune, pe deplina egalitate, viata sexuala desavarseste iubirea.

Cei doi nu isi unesc numai trupurile, ci si vietile si vor cunoaste in actul sexual placeri dintre cele mai intense.O asemenea dragoste se poate trai atat intr-o casatorie, cat si intr-o relatie bine fundamentata in timp.Sunt idei ca mariajul omoara dragostea.Uciderea iubirii in casatorie depinde de parteneri, de felul lor de-asi trai viata, de convenientele prin care si-au stabilit unirea, in special de stereotipurile in care-si traiesc viata sexuala.

Indiferenta in viata de familie, nepriceperea, stangacia si pierderea controlului in efectuarea actului sexual, lipsa de intelegere, oboseala, rutina, toate fac ca dragostea sa se ofileasca timpuriu si casatoria sa se destrame.Din aceleasi motive, agravante si de un concept de libertinaj, prin sex se pot desface si legaturi care nu s-au dorit a fi oficializate prin casatorie.Proba timpului este fara indoiala dovada trainiciei unui sentiment.