• Ce este TIANLI cu Capac Auriu?

  • Ce contine TIANLI?

  • Administrare TIANLI

CE ESTE TIANLI CU CAPAC AURIU?

TIANLI

Tianli este un produs descoperit de chinezi și a fost folosit inițial la curtea imperială. Tianli este destinat revigorării organismului și combaterii stării de oboseală, îmbunătățirii libidoului și apetitului sexual precum și prevenirii îmbătrânirii premature.

CE CONȚINE TIANLI ȘI CARE SUNT BENEFICIILE ASUPRA ORGANISMULUI

TIANLI, beneficii si compozitie

Tianli este un medicament 100% natural care are în compoziție plante medicinale și extracte din fructe cu proprietăți afrodisiace. Aceste ingrediente contribuie la prevenirea îmbătrânirii premature prin proprietățile antioxidante și sunt folosite încă din antichitate.

Iarba țapului este o plantă medicinală, ce conține un ingredient activ numit icariin. Icariin este un vasodilatator, ajutând la creșterea fluxului sanguin și are unele proprietăți antiinflamatoare. Iarba țapului este folosită din cele mai vechi timpuri, grație efectului sau afrodisiac. Este benefică pentru întărirea sistemului osos, creșterea masei musculare și stimularea circulației sanguine. Contribuie la normalizarea nivelurilor de cortizol, mărirea producției de testosteron, îmbunătățirea libidoului, ameliorarea impotenței, uscăciunii vaginale sau disfuncțiilor erectile.

Radacina de Polygonum este cunoscută pentru proprietățile sale de întinerire. Aceasta previne îmbătrânirea prin lupta împotriva radicalilor liberi și ajută la creșterea fertilității și este un remediu eficient împotriva impotenței. Rădăcina de Polygonum mai este cunoscută pentru proprietățile sale în prevenirea Alzheimerului, în întărirea oaselor și a parului fragil.

Fructele de goji sprijină fertilitatea, cu o acțiune benefică asupra sistemului reproducător. Studiile clinice au dovedit că fructele de goji ajută la creșterea concentrației de spermatozoizi. Goji ameliorează infertilitatea la femei, în special în cazul celor cu probleme de insuficiență ovariană. Fructele de Goji susțin fertilitatea și acționează asupra leziunilor țesutului testicular.

Saline cristanche este o plantă cu efect afrodisiac, care se regăsește în compoziția fiolelor de Tianli și are rol în creșterea libidoului. Contribuie cu succes și la susținerea potenței sexuale și ameliorarea oboselii.

DIN COMPOZIȚIA TIANLI FIOLE MAI FAC PARTE, DAMNACANTHUS, ELEUTHEROCOCCUS SENTICOSUS ȘI HYPOXIS MINOR, CARE ACȚIONEAZĂ EFICIENT PENTRU STIMULAREA FERTILITĂȚII, CREȘTEREA LIBIDOULUI ȘI REVIGORAREA ORGANISMULUI.

Tianli pastile, alături de un stil de viață sănătos, are cele mai bune efecte, pentru a da organismului un aport maxim de energie. Contribuie de asemenea la relaxare, tonifiere și ajută la combaterea depresiei și anxietății.

ADMINISTRARE, RECOMANDĂRI ȘI PRECAUȚII

TIANLI, administrare

Tianli, se comercializează sub formă de fiole și este recomandat pentru a crește potența și pentru creșterea apetitului sexual. Se poate administra în cure de 16 zile pentru rezolvarea problemelor legate de potență sau impotență, având rol de creștere a lichidului seminal. De asemenea, se poate bea, la nevoie, o fiola de 10ml cu 45-60 de minute înaintea unui raport sexual.

Se recomandă folosirea Tianli pastile contra problemelor legate de impotență, pentru reducerea retenției de fluide și susținerea unei bune circulații a sângelui la nivelul zonei pelviene. Contribuie la ameliorarea disfuncțiilor erectile și a funcțiilor sexuale, creșterea și susținerea apetitului sexual, datorită proprietăților afrodisiace.

Acest supliment este contraindicat persoanelor care au hipertensiune și probleme cardiace și nu se va administra niciodată cu băuturi alcoolice.

Tianli Natural Potent este disponibil sub formă de fiole de 10 ml, în cutii de câte 4-6 bucăți sau pastile și, mai nou, sub formă de spray. Sprayul este recomandat pentru uz extern, înainte cu 10-15 minute de începerea unui raport sexual. Se va pulveriza atât pe capul penisului decalotat cât și pe trunchi, printr-un masaj de câteva secunde.

Tianli pentru potență a schimbat radical viața celor cu probleme de erecție sau cu disfuncții sexuale, făcându-i să se simtă din nou normali. Problemele de potență apar la bărbații trecuți de 40 de ani dar, și cei mai tineri se confruntă cu răspuns defectuos la stimuli. Disfuncțiile sexuale, cum ar fi, erecțiile prea moi, erecțiile prea scurte, ejacularea precoce sau chiar incapacitatea erectilă, pot genera adevărate traume.

ESTE EFICIENT PENTRU POTENȚĂ?

TIANLI,

Ca să înțelegem cum Tianli remediază aceste disfuncții sexuale, trebuie să înțelegem ce este, de fapt, potența. Potența, la bărbați, este capacitatea organului sexual masculin de a fi erectil, pentru susținerea unui raport sexual.

Erecția constă în procesul de extindere și întărire a penisului datorită stimulilor receptați de nervii creierului și genetici, aceasta realizându-se prin umplerea a doua camere genitale cu sânge.

Problemele de erecție pot fi cauzate de factori fizici, cum ar fi circulația sângelui defectuoasă, retenții de fluid seminal, cât și de factori psihici, cum ar fi blocajele psihologice.

În afară de efectele benefice asupra vieții sexuale prin stimularea potentei și a dorinței sexuale, Tianli susține sănătatea sistemului imunitar. Tianli luptă contra acțiunii nocive a radicalilor liberi datorită efectului antioxidant, previne îmbătrânirea prematur și combate starea de oboseală.

Tianli nu este numai un medicament pentru potență ci și un medicament cu efecte benefice asupra întregului organism.