POWER V8 – Ejaculare Precoce

Probleme de ejaculare precoce (prematură)?

 

Cititi si: Power V8, remediul natural de prevenire a impotentei

 

CE ESTE EJACULAREA PRECOCE (PREMATURĂ)?

PowerV8, Supliment Natural

Ejacularea precoce presupune ejaculare necontrolată, fie înainte de actul sexual, fie imediat după penetrare. Acest fenomen apare înainte ca partenerii să reușească să obțină satisfacție sexuală. Câtă vreme ejacularea prematură se produce ocazional, nu este o problema. Însă, dacă fenomenul se repetă la majoritatea raporturilor sexuale, se poate vorbi de ejaculare precoce. Din punct de vedere medical, specialiștii au clasificat această tulburare în două categorii: primară și secundară.

Se poate spune că ejacularea prematură primară, este cunoscută de bărbatul în cauză, și fenomenul este prezent și nemodificat pe perioada activității sexuale. Se vorbește de ejaculare prematură secundară în cazul în care tulburarea apare după o perioadă în care activitatea sexuală a decurs normal.

CAUZE CARE DUC LA APARIȚIA EJACULĂRII PREMATURE:

PowerV8, Ejacularea Precoce

Ejacularea precoce sau ejacularea prematură este poate cea mai des întâlnită afecțiune erectilă. Această tulburare este unul dintre motivele care îi aduc pe cei mai mulți dintre bărbați în cabinetele medicilor de specialitate. Statisticile spun că aproximativ 30 % dintre bărbați suferă la un moment dat de această tulburare. Această tulburare se poate manifesta atât în cuplurile împlinite, dar mai des în cazul cuplurilor aflate în pragul separării. Ejacularea precoce este una dintre afecțiunile recunoscute în «Kama Sutra» în perioada din secolele I-IV î.Hr.

Medicii specialiști susțin că această afecțiune poate fi una trecătoare, și nu necesită tratamente medicamentoase și că în astfel de situații suplimentele alimentare pentru creșterea virilității au efecte impresionante. Spre deosebire de alte afecțiuni erectile care pot avea la bază cauze medicale, tratamente medicamentoase sau cauze psihice, ejacularea precoce poate intervenii datorită lipsei activității sexuale prelungite sau a lipsei de experiență. Viața sexuală începută prematur și lipsa educației sexuale pot avea, de asemenea, ca efect ejacularea prematură.

Această problemă poate apărea și datorită oboselii, a stresului și a masturbării excesive. Dorința de a termina mai rapid actul sexual, pentru a obține orgasm rapid, este o altă cauză ce are ca efect ejaculare precoce. Lipsa de răbdare, supraexcitarea și lipsa preludiului sunt alți factori care pot duce la finalizarea prematură a actului sexual. Pentru a preîntâmpina această afecțiune specialiștii recomandă respectarea unui mod de viață sănătos, odihnă și evitarea situațiilor traumatizante și stresante.

EJACULAREA PRECOCE ȘI PASTILELE PENTRU POTENȚĂ POWER V8

PowerV8, Pastile pentru Potenta

Power V8 este un supliment alimentar natural foarte eficient în prevenirea ejaculării precoce. Într-o singură capsulă se găsesc numeroase ingrediente naturale care au efecte excelente asupra organismului. Acest supliment natural acționează și asupra psihicului bărbatului, ajutându-l să se relaxeze. Un alt efect benefic al pastilei pentru potență Power V8 este că ajută la creșterea încrederii, favorizând întârzierea ejaculării.

Pentru ca au în compoziție doar ingrediente naturale, pastilele pentru potență Power V8 nu au efecte secundare. Efectele acestora sunt vizibile imediat iar actul sexual este prelungit, mai profund, mult îmbunătățit.