PREZENTAREA PRODUSULUI POWER V8

Power V8 este o marca inregistrata a SWEET KEPLER SRL, o companie nationala din Romania.Numele sau provine din ”power” (putere) si ”v8” care este asociata cu ”cilindrii, din putere”.Aceasta pastila are in compozitie extras din 6 plante, pur naturale:

COMPOZITIA SUPLIMENTULUI NATURAL PENTRU POTENTA POWER V8

  • Ginko biloba – cunoscuta ca fiind o plata ce actioneaza ca un excelent vasodilatator si un adevarat ”energizant” natural, sporind pofta sexuala.
  • Extract seminte de praz – optimizeaza circulatia sangelui, reduce tensiunea arteriala si ajuta la indepartarea stresului.

  • Ginseng – ginseng-ul actioneaza eficient contra cancerului de prostata, este eficient in tratarea problemelor de potenta, ejaculare si erectie, prin aportul sau asupra vaselor de sange din organismul uman.

  • Rhodiola Rosea – elimina problemele hormonale si ajuta organismul barbatului sa se adapteze in conditii de stres si tensiune sexuala acumulata.

  • Frunze de Goji – impreauna cu semintele de praz si ginseng-ul din compozitia POWER V8, aceste 3 plante, fac un ”trio” excelent in dilatarea vaselor de sange si in combaterea impotentei de natura psihica sau fizica.
  • Scortisoara – continutul de scortisoara pe care il are aceasta pastila pentru potenta POWER V8, imbunatateste activitatea din zona testiculelor, astfel reducand sansa aparitiei erectiilor slabe

MODUL DE ACTIUNEA AL PASTILELOR PENTRU POTENTA POWER V8:

Power V8 , induce relaxarea in organism, prin continutul sau natural de plante, imbunatateste erectia (previne aparitia erectiilor slabe) , previne impotenta si intarzie ejacularea.Erectia, erectia slaba, impotenta si ejacularea precoce, se combat mai usor cu ajutorul pastilelor pentru cresterea potentei POWER V8

CE PERSOANE POT ADMINISTRA POWER V8?

Administrarea acestor pastile pentru erectie, se poate face de catre orice barbat cu varsta cuprinsa intre 20-80 de ani, nefiind necesara o reteta medicala pentru a procura acest revolutionar produs pentru potenta POWER V8.

EFECTE SECUNDARE?

Nu au fost raportate pana in prezent efecte secundare, la administrarea POWER V8

POWER V8, recomandat ca produsul cel mai eficient in prevenirea problemelor cu potenta.

Medicul Urolog A. Tanase, managerul unei importante clinici de urologie din Romania, spune despre aceste pastile (power v8) pentru marirea potentei urmatoarele:

”Pe piata din Romania, si in general in cabinetele urologice sunt recomandate multe astfel de suplimente naturale pentru potenta, ca un inlocuitor pentru produsele cu substanta activa ”sildenafil”.

Acest produs, este unul pe care eu il recomand cu mare placere pacientilor mei, deoarece stiu ca este un produs testat inainte de a fi distribuit pe piata, acel test, care s-a facut inainte ca acest produs sa ajunga in farmacii, si anume testarea sa pe un grup de barbati cu varste diferite, pentru a se vedea efectul sau asupra problemelor de natura urologica pe care acestia le au.

Recomand Power V8 barbatilor ce au probleme de ejaculare precoce, erectie slaba sau impotenta psihica, spunea medicul Urolog A.Tanase , intr-un interviu acordat unui ziar local.ä

Impotenta – un ”adevarat cancer” al barbatilor, incepand de la cei tineri, si bineinteles terminand cu cei in varsta.Aceasta impotenta a barbatilor tineri (este cauzata adesea de starile/trairile psihice) , iar la cei mai in varsta, impotenta este cauzata de probleme fizice sau boli deja prezente in organism.

Ejacularea precoce (ejacularea prematura) – cauza cea mai des intalnita in randul barbatilor tineri (aici este problema experientei in primul rand), ejacularea prematura fiind prezenta si la barbatii trecuti de 40 de ani, cauza ei fiind in continuare stresul si anxietatea din timpul actului sexual.Statistica spune ca 80% dintre cazurile in care un barbat este diagnosticat de catre un medic urolog, cu diagnosticul ”ejaculare prematura (ejaculare precoce)” , este strict din cauze psihologice, aceasta ejacularea neavand la baza o problema fizica.

Erectia, erectia slaba – cazurile in care barbatii in varsta, au o erectie slaba, sunt legate de problemele fizice de cele mai multe ori.Cele mai multe din aceste cazuri (erectie slaba), se previn/trateaza cu ajutorul suplimentelor naturale, sau cu ajutorul unui specialist.

Asadar, puteti apela cu incredere la produsul 100% natural POWER V8, este recomandarea nr.1 a medicilor urologi din Romania.